21000 Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 68a, I Sprat

Do sada smo uradili samostalno i za investitora Erker inženjering

Futoška 57, Novi Sad

Zgrada u Futoškoj br. 57 ima podzemne garaže na dva nivoa, poslovni prostor u prizemlju sa 11 lokala i galerijom objekta, kao i 86 stambenih jedinica, različitih struktura, od garsonjera do petosobnih stanova. U suterenu, osim 60 parking mesta, nalaze se i ostave i biciklana koja je obezbeđena i dostupna na korišćenje svim stanarima. Dodatnih 20 parking mesta izgrađeno je i u dvorištu objekta. Ono što je za nas predstavljalo najveći izazov jeste primena ZELENOG KONCEPTA u kome stanari uživaju od useljenja 2018. godine, a koji podrazumeva postavljanje zelenog krova i zelene fasade, i poštovanje principa energetske efikasnosti i eko-kulture stanovanja. Na manje od pet minuta hoda nalaze se: Sajam, Poliklinika, Medicinski fakultet, otvoreni bazeni i Jodna banja. Na manje od 200 m nalaze se Futoški park, market, piljarnica, apoteka i banka. Na 500 m udaljenosti nalaze se vrtić "Panda", OŠ "Vasa Stajić" i srednja Medicinska škola "7. April".


Kisačka 45, Novi Sad

Najpoznatija kuća u Kisačkoj je br. 20, koju je podigao otac Mileve Marić, novosadske matematičarke, nekadašnje supruge čuvenog svetskog naučnika, nobelovca Alberta Ajnštajna. Nešto dalje, na broju 45, izgradili smo objekat koji smo uselili u augustu 2017. god. U pitanju je stambeno poslovni objekat P+3+PK sa 860 m² korisnog prostora. U okviru ovog objekta izgrađeno je petnaest stanova i dva lokala. Pored obezbeđenih parking mesta, na raspplaganju su i ostave, kao i biciklana koja je dostupna na korišćenje svim stanarima. Zgrada poseduje sertifikat energetske efikasnosti zgrade A. Ono što čini lokaciju posebno atraktivnom je blizina osnovne škole "Kosta Trifković", ambulanta u "Zmaj Ognjena Vuka", MUP u Kralja Petra I i Železnička stanica. Na samo 10 minuta hoda je Pašićeva ulica i ulazak u centar Novog Sada.


Vojvode Šupljikca 45, Novi Sad

Gradnja stambeno poslovnog objekta u ulici Vojvode Šupljikca br. 45 je završena 2015. godine i ovo jedan od prvih objekata koji je potpuno pokrenuo ekološki pogled na arhitekturu u Novom Sadu i gde je realizovan prvi zeleni krov na stambeno-poslovnom objektu. Pored toga što stanarima daje svakodnevno zadovoljstvo boravka u zelenilu, zeleni krovovi imaju mnoge funkcionalne i ekonomske prednosti nad običnim krovovima. Na ukupno 2.800 m² korisnog prostora, uživaju stanari u 38 stanova i 5 lokala. U suterenu objekta nalaze se garažna mesta i prostor za zajedničku biciklanu.


Laze Nančića 2 i 4, Novi Sad

Gradnja objekta u ulici Laze Nančića br. 2 i 4 je završena i useljena 2014. godine. U pitanju je stambeno poslovni objekat Su+P+4+Pk sa 5.000 m² korisnog prostora, 76 stanova i 7 lokala. Zgradu je projektovao najpoznatiji novosadski arhitekta i dugogodišnji prijatelj naše kuće, Lazar Kuzmanov.


Petra Drapšina 56, Novi Sad

Zgrada u Petra Drapšina je završena i useljena 2012. godine. U pitanju je stambeno poslovni objekat Su+P+G+6+Pk sa 6.200 m² korisnog prostora, 66 stanova i 5 lokala. Na Bulevar Oslobođenja možete skoknuti za minut, dok do centra Novog Sada, SPENS-a, ili tržnog centra Promenada ima svega 10ak minuta hoda.


Pavla Papa 22, Novi Sad

Pavle Pap (Šilja) rodom iz Perleza, bio je učesnik Narodnooslobodilačke borbe i narodni heroj Jugoslavije po kom je novosadska ulica nadomak centra grada dobila naziv i u kojoj smo izgradili stambeni objekat Su+P+3+Pk sa 1.500 m² korisnog prostora, 16 stanova i 2 lokala. Stanari ove zgrade uživaju od useljenja 2011. godine.


Lilike Bem 2a i 2b, Novi Sad

Jedna od znamenitih žena Novog Sada i revulucionarki, Livija (Lilika) Bem je svojim zaslugama dobila ulicu nazvanu po sebi. Na samom početku ulice izgradili smo stambeni objekat stambeni objekat Su+P+4+Pk sa 4.200 m² korisnog prostora, 80 stanova. Ova zgrada je useljena 2010.godine. Blizina centra grada, Futoške pijace, Bulevar Oslobođenja je ono što čini ovo lokaciju izuzetno povoljnom.


Koste Šokice bb, Novi Sad

U ulici Koste Šokice bb, koja se nalazi na Salajci, izgradili smo stambeno poslovni objekat sa 2.200 m² korisnog prostora, 32 stana i 5 lokala. U blizini se nalazi osnovna škola “Kosta Tifkoivić”, ambulanta u “Zmaj Ognjena Vuka”, MUP u Kralja Petra I, Železnička stanica. Zgrada je zvanično useljena 2009 godine.


Kisačka 66, Novi Sad

U pitanju je stambeno poslovni objekat P+3+PK sa 1150m2 korisnog prostora, 16 stanova i 1 lokal. Useljeno 2008. godine. Osnovna škola "Kosta Trifković" je na 3 minuta hoda, dok je OŠ “Vuk Karadžić” na 10 minuta hoda, kao i ambulanta "Zmaj Ognjena Vuka", MUP u Kralja Petra I i Glavna Autobuska stanica.