21000 Novi Sad, Bulevar Oslobođenja 68a, I Sprat

Pogledajte našu kompletnu ponudu

Popovica Lux - AKTUELNO


Koste Šokice 35, Novi Sad

“Čuvaj mi, Bože, tambure
uspavanke i salajke
i ono malo neba
iznad Salajke”

Salajka je inspirisala našeg velikog kantautora, pesnika i glumca Đorđa Balaševića za pesmu “Čuvaj mi Bože, Novi Sad”, a nas je inspirisala da sagradimo objekat u ulici Koste Šokice 35, koja se nalazi na Salajci. U pitanju je stambeni objekat Su+P+3+PK sa 1216 m² korisnog prostora, dvadeset šest stanova na atraktivnoj lokaciji. U blizini je Osnovna Škola "Kosta Trifković", Ambulanta "Zmaj Ognjena Vuka", Mup u Kralja Petra I i Železnička stanica. Na 10 minuta hoda je Pašićeva ulica i ulazak u centar Novog Sada. Ulica Koste Šokice će gradskim planom biti spojena sa Bulevarom Jaše Tomića i biće direktno povezana sa novim Žeželjevim mostom. Objekat je priključen na gasnu mrežu i svaki stan ima kalorimetar tj. merenje potrošnje grejanja zasebno. Izgradjena su parking mesta ispod celog objekta gde postoji mogućnost kupovine prostora za parkiranje. Salajčani i svi koji se tako osećaju, su se zvanično uselili u ovu zgradu 2020. godine u januaru.

PRODATO
PRODATO
PRODATO
PRODATO


Kisačka 45, Novi Sad

Najpoznatija kuća u Kisačkoj je br. 20, koju je podigao otac Mileve Marić, novosadske matematičarke, nekadašnje supruge čuvenog svetskog naučnika, nobelovca Alberta Ajnštajna. Nešto dalje, na broju 45, izgradili smo objekat koji smo uselili u avgustu 2017. god. U pitanju je stambeno poslovni objekat P+3+PK sa 860 m² korisnog prostora. U okviru ovog objekta izgrađeno je petnaest stanova i dva lokala. Pored obezbeđenih parking mesta, na raspplaganju su i ostave, kao i biciklana koja je dostupna na korišćenje svim stanarima. Zgrada poseduje sertifikat energetske efikasnosti zgrade A. Ono što čini lokaciju posebno atraktivnom je blizina osnovne škole "Kosta Trifković", ambulanta u "Zmaj Ognjena Vuka", MUP u Kralja Petra I i Železnička stanica. Na samo 10 minuta hoda je Pašićeva ulica i ulazak u centar Novog Sada.


Jovanke Jeftanović 97, Zlatibor

Objekat koji gradimo nalazi se u ulici Jovanke Jefranovic br 97 u mirnom delu Zlatibora, udaljenom od Mone i samog centra svega 550m, a isto toliko i od autobuske stanice. Od objekta je moguce doći do centra sa tri strane. U blizini, na samo pedesetak metara od objekta, nalazi se restoran Park, kao i restoran Miris dunja... Sa terasa novoizgrađenog objekta će se pružati predivan pogled na panoramu naselja kao i na ski stazu na Torniku. U samoj blizini objekta nalaze se super marketi Aroma, Idea i Maxi. Prakticno Vam se sve nalazi na dohvat ruke u krugu od 600m.

PRODATO
PRODATO